• Vi bjuder på frakten när du handlar för 900 kr ^o^
  • Länk till 'Villkor & Info' vid Menyn!
  • Klarna, Swish, Förskott...

Sommarstängt!

 

 Under veckorna 28-31 är e-shoppen stängd! Vi ses igen i augusti =) TREVLIG SOMMAR!

Nu har vi fyllt på lagret med en massa härliga hundfällar i superhäftiga färger 🧡🩵🩷 Men även en del med lite tokiga mönster🐊🐄🐝 för dig som vill vara lite annorlunda ^o^

 Finns i storlekarna 75 cm * 100 cm och 150 cm * 100 cm. Kika in i butiken och välj din favorit!

Vi tillverkar koppel i olika längder och varianter av antiglidmaterial (Polypropylenlinor) samt koppel och halsband i s.k. Hexa samt även i traditionellt antiglidmaterial. Just nu till förmånligt pris! Vi har självklart garanti på våra koppel och halsband som vi gör själva - skulle t.ex. någon av nitarna inte hålla måttet så hör av dig!

Kolla ordentligt vilket knäppe mm på kopplen så att du får ett som passar just din hund ^o^


Vi har även delar av Arraks sortiment hemma: Övriga produkter kan tas hem på beställning...Tyvärr så verkar det som om den som gör en beställning med en gmail adress inte får sin orderbekräftelse som den ska... Prova att lägga till info @ hundprylar.com i din kontaktlista först så kanske ditt e-postpogram godkänner oss =)

Produkter markerade med * framför produktnamnet kan bara köpas i butiken hos oss på Vattholmavägen 63 i Gamla Uppsala!

Våra produkter:

59 SEK
139 SEK
145 SEK
49 SEK
85 SEK
229 SEK
1 180 SEK
349 SEK279 SEK
10 SEK
299 SEK
65 SEK
209 SEK
169 SEK
139 SEK

Har du anmält dig till att få vårt Nyhetsbrev?

Ps: Ibland kan mailet hamna i skräpmappen  😱

Önskar du leveransen till ett specifikt utlämningställe? Skriv i meddelanderutan så försöker vi fixa det åt dig =)

Saknar du något i vårt sortiment? Hör gärna av dig med önskemål om grejer du tycker vi ska ta in =)

Ni följer väl oss på Instagram?

@hundprylarpunktcom

Våra samarbetsparter:

Li Hedenström, bruks, skydd och IGP

Jag heter Li Hedenström och har tränat bruks och skydd i närmare 15 år. Min schäfer Lillis tävlade elitklass sök och skydd, tyvärr fick han en skada före han fyllde fem år och fick förtidspensioneras. Han är inne på sitt elfte år och är fortfarande pigg och glad. Lillis är en mycket samarbetsvillig schäfer som älskar att arbeta. Han har ett stort föremålsintresse vilket har gjort all träning väldigt lekfull, enkel och rolig.

Hemma hos mig bor också Kaldogårdens Imre (schäferhane) som ska bli min nästa tävlingshund. Han är född i början av 2023 och utbildas till IGP-hund. Imre är en helt fantastisk liten schäferhane som verkligen tagit mig med storm. Han är atletisk och driftstark med stor koncentrationsförmåga och en arbetslust som aldrig tar slut. Vi passar väldigt bra ihop och jag ser fram emot mot vår framtida tävlingskarriär. Just nu njuter vi av att bygga ett starkt och hållbart team.

Tidigare bodde också den holländska herdehunden Brindle Baltos hemma hos mig, han tävlades i sök och skydd. Baltos är en lite klurig hund vilket gjorde honom knepig i tävlingssituationer. På grund av det omplacerade han till en annan förare runt 5 års ålder, där trivs han som fisken och vattnet och de mår toppen tillsammans. 

Då mina sporter kräver väldigt mycket både fysiskt och mentalt av hundarna lägger jag stor vikt vid att fysträna. Vi kör drag, cykel, skritt i rå terräng, långa skogspromenader med mera i ur och skur. Hundarna är det viktigaste i min vardag och jag lägger mycket stor vikt vid att ha en god vardagslydnad. Uppfostrade hundar får mer frihet och är lyckligare hundar, enligt mig.

Jag har varit kund hos Hundprylar.com i mer än tio år. Jag vet att servicen är fantastiskt och att de tar hem och även tillverkar produkter av mycket god kvalitet! Dessutom håller de humana priser. Jag är mycket stolt över mitt samarbete! 

Instagram.com/li.workingdogs

 


Följ på Instagram så ni inte missar erbjudanden, tävlingar, rabattkoder m.m.