• Fraktfritt från 600 kr! Frakt 69kr...
  • Länk till 'Villkor & Info' i Menyn!
  • Klarna, Swish, Förskott...

Välkommen!

Spana in våra snygga hundfällar!

Kolla oxå in vår Rea & Fynd! Massor av prylar till kanonpriser! 

P.g.a. utrymmesskäl kan vi inte ha hela Arraks sortiment hemma men alla deras produkter kommer att gå att beställa - och grejerna kommer till oss oftast på ett par dagar =)

Vi tillverkar koppel i olika längder och varianter av antiglidmaterial (Polypropylenlinor) samt koppel och halsband i s.k. Hexa. Vi har självklart garanti på våra koppel och halsband som vi gör själva - skulle t.ex. någon av nitarna inte hålla måttet så hör av dig!

Kolla ordentligt vilket knäppe mm på kopplen så att du får ett som passar just din hund ^o^

Produkter markerade med * framför produktnamnet kan bara köpas i butiken hos oss på Vattholmavägen 63 i Gamla Uppsala!

Våra produkter:

299 SEK
259 SEK209 SEK
65 SEK
209 SEK
149 SEK
169 SEK
99 SEK
139 SEK
75 SEK
199 SEK
479 SEK
199 SEK
25 SEK
399 SEK279 SEK
239 SEK

Har du anmält dig till att få vårt Nyhetsbrev?

Ps: Ibland kan mailet hamna i skräpmappen  😱

Önskar du leveransen till ett specifikt utlämningställe? Skriv i meddelanderutan så försöker vi fixa det åt dig =)

Saknar du något i vårt sortiment? Hör gärna av dig med önskemål om grejer du tycker vi ska ta in =)

Ni följer väl oss på Instagram?

@hundprylarpunktcom

Våra samarbetsparter:

Li Hedenström: Bruks och skydd.

Lis stora intresse är mentalitet och driftstarka hundar som älskar att arbeta. Hon har tävlat i de högsta klasserna i sök och skydd med olika hundar. 

'Jag heter Li Hedenström och har tränat bruks och skydd i mer än 10 år. Min schäfer Lillis tävlade elitklass sök och skydd, tyvärr fick han en skada före han fyllde fem år och fick förtidspensioneras. Han fyller 10 år 2023 och är fortfarande pigg och glad. Lillis är en mycket samarbetsvillig schäfer som älskar att arbeta. Han har ett stort föremålsintresse vilket har gjort all träning väldigt lekfull, enkel och rolig. 

Min holländska herdehund Baltos fyller fem år 2023. Han har startat elitklass sök med certpoäng och är uppflyttad till elitklass skydd. Han är en mycket stark och högtempererad hane med ett otroligt driv. Baltos är en klurig hund som har svårt för att koncentrera sig i lydnaden, han har också ett stort kontrollbehov som gör honom knepig i tävlingssituationer. På grund av det bor han just nu hos en annan förare som inte har samma tävlingsambition som jag har.

Under våren 2023 flyttade schäfervalpen Imre hem till mig. Han ska bli min nya träningskompis i IGP.

Då mina sporter kräver väldigt mycket både fysiskt och mentalt av hundarna lägger jag stor vikt vid att fysträna. Vi kör drag, cykel, skritt i rå terräng, långa skogspromenader med mera i ur och skur. Hundarna är det viktigaste i min vardag och jag lägger mycket stor vikt vid att ha en god vardagslydnad. Uppfostrade hundar får mer frihet och är lyckligare hundar, enligt mig. '

Instagram.com/li.workingdogs

 


Erika Fundberg

'Jag heter Erika, är 28 år och bor i Eskilstuna med mina två aussies. Med dem tävlar jag allt möjligt. Nyligen blev den äldsta rallychampion och tränar för en start i akl sök till våren. Minstingen ska ut i lägre spår och de båda ska testa vingarna i klass 1 till sommaren. Har vi tid kommer vi även åka utomlands och ställa ut också. Som ni säkert märker gillar jag att göra mycket och olika saker med mina hundar!’


Erika driver i dagsläget två konton;
Instagram.com/aussieejack samt Instagram.com/erikashundar där där hon lägger upp träningsvideos, som en liten träningsdagbok.'

Följ dem så ni inte missar erbjudanden, tävlingar, rabattkoder m.m.